By: Mama FaMi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 28-Nov-2006 09:09 Email | Share | Bookmark
THANK YOU EDORAS

I'm so happy! I finally got to be the first one to put a comment on Edoras's fotopages which enables me to receive an entry dedication. It's so good to see your name on the 'front cover'! Hahaha....baru nama keluar kat fotopage dah excited semacam...ntah hapa hapa la mama ni......Actually, last Sunday, when I visited his fotopage, I just felt like taking the challenge. And for me, once I've set my mind to accept a challenge, I will try my very best to win it. Will push to the limit but insyaAllah will never go beyond my capability. It can be hazardous. So I waited and waited and kept checking but fell asleep at 10pm (4 am Malaysia time) and woke up at 2 am (8 am Malaysia time)...tersedar eh, bukan pasal jam loceng berbunyi...hihihi....That time, I said to myself....don't think I'll be the first because Edoras normally updates his page around 6.30am. But luck is just on my side... there's still no comment on his page! Half awake, I wrote a short comment and when I've posted it, it appeared on the screen, I AM THE FIRST! Yippeeeeeeee......am so happy....And since then, just can't wait to see what 'present' I'll get from Edoras. So to all, here's the PRESENT that I've mentioned in my previous entry....





Thanks
Edoras...you made my day.....

Quote:
Pesanan penaja....
Usaha tangga kejayaan


Ceritamu, ceritaku...
Quote:
1. Nabialishad>> Wakakaka....'kakak' dah salah masuk rumahlah! Phew...sib baik tak de buat competition macam Edoras...kalau tak jenuh gak nak kena deliver makanan. Memasak tu no hal, nak deliver tuuuu...
2. sufei_sarah>> Tq tq....opps....sufei_sarah nombor 2 ler...tu ha...juara bertahan dah dok kat tempat pertama tu...give her a hand... wakakakaka....
3. leezsa halimatul_liza@yahoo.com>> Competitionnya di page EDORAS. Tarikh tutup 30 November...cepattttt! Mama saja curious nak try masak benda baru, maka timbullah nasi dagang di Malawi...
4. nic>> Tu la pasal...cam pelem star plak haaa....wakakaka....resipi pizza, kenalah kecek kat Edoras tu...cepat tanya kat dia, sementara dia lom bukak apron tu....
5. aureanayz>> Tu la, dia tu memang serba boleh....
6. aunidayini>> Tq tq....tu la tu....front cover oooo...hehehe....
7. shidah>> Waalaikumussalam Shidah. Terima kasih sudi ke mari ye...Ala, page mama ni biasa-biasa je, sekadar ingin berkongsi ilmu dengan seramai mungkin...itulah tujuan utamanya....
8. Tina>> Jom Tina kita tepuk tangan sama-sama Sesamalah kita seronok yek..hehehe...sabau je la! p/s : Mama tak boh lemon juice tu sebab homemade cream cheese yang mama beli tu masam sungguh. Kalau Tina nak buat jadi cantik, rasanya double the recipe for a 9 inch loyang.
9. rossya>> Thank you kak. Hah ah you...tak terkata excitednya bila nengok nama kita first sebab kita memang determine nak menang and I DID. Tu yang puas hati sungguh, usahaku membuahkan hasil...achewa...poyonya ayat! Aik...akak pun ada pintu Doremon eh, leh nampak Edoras berpeluh buat pizza? Eh kak, tapi kan, dia tak pakai apron bunga, dia pakai apron bunny...ahakssss......
10. mummy hamim2>> Amendenya yang terror, power, incredible dan super tu Imah oi.....I'm just an ordinary mum laaa...hehehe....
11. mamahouse>> Sebenarnya, yang kata competition tu, initiative Edoras je. Just for fun, but thrilling juga nak join. Hehehe. Tarikh tutupnya 30hb ni. Tak apalah, we'll wait and see, lepas ni, he'll come up with apa pulak ler nanti....Pizza tu, Edoras kata dia buat sendiri...
12. anna>> Tq tq Anna, dah rezeki mama....eh tapi mama bukan tukang masak hebat, Edoras tu yang tukang amik pic hebat....
13. aZeeMaH>> Thank you....thank you....
14. nazorro77 nazorro77@yahoo.com.my>> Thank you thank you....hihi....
15. EDORAS>> Memang happy. Esh, jangan peluh masuk dalam pizza dah ler! Edoras punya pasal, mama kena buat pizza pulak hari ni...hehehe.....tu maknanya, pix Edoras memang mengancam habis!
16. kuzi>> THANK YOU THANK YOU THANK YOU......hehehe...rasa macam menang Roda Impian pulak..wakakaka....
17. Sabrina>> Ha ah, very thankful to Edoras kerana mengambil inisiatif untuk buat benda-benda yang exciting macam ni kan....Very creative la dia....Sab dah dapat way before mama....mama je lambat sahut cabaran...
18. zakiah zainudin>> Wah, Zakiah ni betul ikut pesanan penaja ye...usaha tangga kejayaan...hehehe...sebab tak putus asa dan terus mencuba! Bagus tu! Yang pasal cheese cake tu, kalau pakai Philadelphia Cream Cheese, sedaplah. Kalau nak kepastian, kat Jepun tu guna cheese apa, cuba tanya Sya sebab Sya pun ada kat Jepun. Blended tomato tu, mama just ambil buah tomato, diced them, boh dalam blender, then blend la...tu je. Kalau tak de, guna tomato sauce.
19. rosleenda>> Thanks Leen...
20. mummy zimah n mizah dienia@yahoo.com>> Thanks a bunch! Mama sekarang ni berada di Malawi, Afrika.
21. Layman>> Terima kasih sudi ke mari dan terima kasih juga sudi menjadikan fp mama ni cookbook Layman ye...harap dapat membantulah....mama pun bukan pandai....masih belajar....
22. Acik>> Almost everyday, kalau larat dan kalau ada modal, mama update la, kalau tak larat tu.....esok esoklah jawabnya....
23. mummy jam>> Jom mum jom...kita sama sama jump with joy...ready...1...2...3...jump... ...op op..dahlah mummy, nanti bergegar satu dunia plak...hehehe....
24. Meorjay meorjay65@yahoo.com>> Thanks Meorjay...esh, mananya tersohor...Edoras tu ye la....mama, dak eh...
25. Mama Haris Hakimi@Along>> Dah hobi nak wat cam no...hobi mencuba benda baru sebab nak tau rasanya....
26. rany>> Terima kasih Rany....mama pun excited dapat...hehehe.....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net