By: Mama FaMi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 11-Nov-2006 18:08 Email | Share | Bookmark
MARI MARI KITA SHOPPING....

Hi semua, apa khabar? Hari ni, mama nak cakap Melayu la...hehehe...sebabnya hari ni mama tak nak letak resipi. Kita cuti citer pasal makan yek...asyik makan je, nanti 'kusmangat' pulak! Wakakakaka! Mama nak citer pasal bisnes. Sebenarnya mama nak tolong promosikan jualan barangan berikut. Cantik dengan harga yang berpatutan..Jadi sesiapa yang berminat tu, silalah berhubung dengan :

PUAN KAMALIAH di talian 012-2879847





Terima kasih in advance bagi sesiapa yang memberikan sokongan ye....

p/s : Sebenarnya hari ni mama penatlah. Mama ke sekolah Syahmi sebab ada thriathlon. Syahmi ambil bahagian dalam acara larian dan mama pula menolong di 'gerai' menjual makanan PIBG sekolah...Lagi satu alasan....mama tak dok dapur, jadi tak adalah experiment baru untuk hari ini walaupun experiment yang lama-lama masih ada dalam stok. InsyaAllah kita sambung cerita makan, esok esok ye...hari ni puasa mata....wakakakaka.....


Ceritamu, ceritaku...
Quote:
1. zakiah zainudin zakiahzainudin@yahoo.com>> Sebenarnya dia buat hampers tu untuk hari raya hari tu. Tapi tu la, dia lambat bagi kat mama gambar-gambar ni, tak dapatlah promote sebelum raya...my mistake eh...Tak apalah, kalau ada rezeki dia, insyaAllah adalah.....
2. rossya>> Tu la pasal...cuba terjun bidang lain plak...nanti nak kuar produk MamaFaMi...hahahaha...angan-angan buah beranganlah mama ni......
3. mommy_d&d>> Eee mommy jangan...mana ada supernya mommy oi....biasa biasa je...saja nak tolong family business la mommy...baru nak mencuba...
4. aunidayini aunidayini@yahoo.com>> Amin ya rabbal alamin....tunggu dapat power terbang je...leh terbang sendiri balik Malaysia jumpa mak ngan abah...hehehe....
5. Sabrina>> Saja suka-suka cuba bakat...hehehe....
6. Dolly>> Hi yeee...how was your ride yesterday night? Enjoyed it? These hampers were produced by my sister and she had asked me to promote them for her.
7. Harlina>> Selamat Hari Raya Aidil Fitri buat Harlina sekeluarga jua dari kami di sini. How sweet of you to always remember mama ye...Mama pun tak lupa kat Harlina, especially bila menikmati nasi padprik with tomyam cube resipi Harlina tu...
8. KNizam>> Terima kasih....
9. Eddie Wedding PhotoVideo>> Congratulations on your 2nd year on fotopages and on the launching of your website. May there be more success to come, insyaAllah...
10. Mademoiselle Ayu>> Ha ah, dah penat masak...nak jadi promoter plak...ahahahaha....
11. Phalinn>> Ha ah la pulak eh Phalinn...wakakaka.....Thanks for the duaas. Amin...
12. nic>> Tu la pasal...tapi mama ni tak pandailah jadi promoter...Cantik kan beg tu...tak mahal pun.
13. kakyong>> Mama alhamdulillah sihat-sihat je cuma a bit busy lately, and most probably will be busy sampailah habis this 25th event. Aiseymen Kak Yong ni...bagilah chan mama nak ponteng masak sehari dua.....
14. nabialishad>> Hmm...tengok di mana ya? Mama offline tadi sebab line kantoi


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net