By: Mama FaMi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 22-Oct-2006 12:05 Email | Share | Bookmark
EID MUBARAK





To all my dear visitors out there...

My family and I take this opportunity to wish all Muslims a
HAPPY EID or SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI, MAAF ZAHIR BATIN as we say it in Malay. May the auspicious occasion of Eid, bless you with peace, and bring joy to your heart and home. I wish to apologise if there's anything that I've said in either my page or when answering your comments that might have hurt your feelings. Thousand apologies...

Warmest regards,

~ MamaFaMi & Family ~

Ceritamu, ceritaku...
Quote:
1. Phalinn>> Selamat Hari Raya to you too Phalinn...
2. kak long>> Selamat Hari Raya buat Kak Long juga. Mama pun minta maaf kalau selalu je usik Kak Long dengan si dia ye...usik-usik bawa bahagia...Tu la, sesama la kita beraya jauh di negara orang, nak buat cam no!
3. kakyong>> Selamat Hari Raya Tayong Ca....tried not to be sedih tapi kantoi gak akhirnya.....namun daku redha...achewa....
4. EDORAS>> Jom lah kalau sudi....tapi mama masak tak sesedap mana, sedap lagi orang rumah Edoras memasak
5. Mom of four>> Eid mubarak to you too Mom of four. Sesamalah kita bermaaf maafan ye...
6. Shah,Sya n Syahmi>> Selamat hari raya Aidil Fitri buat Sya sekeluarga ye. Mama pun minta maaf selalu gurau-gurau dengan Sya, kotlah ada yang terasa di hati. Maaf ye....
7. amy>> Same to you and your family Amy.
8. Prof-Dark>> Selamat Hari Raya Aidil Fitri, maaf zahir batin buat Prof-Dark.
9. rossya>> Sesamalah kita bermaaf-maafan kak...kita ni memang suka bergurau, maaflah kalau terover juga ye...
10. salinasu>> Sesama lah kita salinasu....balik Melaka? Esh, soalan sensitip nih!
11. dR ali>> Sesamolah kito dR ali...Selamat Hari Raya, Maaf salah dan khilaf...
12. fendytini & Aiman>> Selamat Hari Raya buat kalian semua...tentu lebih bermakna raya tahun ini sebab dah ada ahli baru kan?
13. farahnadiah>> Selamat hari raya Aidil Fitri buat farahnadiah jua...
14. ayuni>> Salam perkenalan mu mama sambut mesra. You are not at all intruding my fp, infact I am so honoured that you took your time to visit and leaving a comment. Appreciate it very much. Will try to look for the chocolate fudge cake, bake it and send the report, insyaAllah...
15. Mommy Hafiy@Nor>> Selamat Hari Raya buat Nor sekeluarga...Icing untuk cupcakes, tak keras tak lembut, just nicelah. Sebab kalau lembut, dia cepat cair, nanti tak cantik. Cuba check resipi butter icing. Buat dalam kuantiti yang sedikit dulu and see whether it suits your taste buds ya...
16. Eddie>> Selamat Hari Raya Eddie & Co.
17. Azli>> Hope you had a lovely Eid bro....
18. yusoff+yana=azhad>> Sesamalah kita Yana...selamat hari raya...
19. dolly>> Eid Mubarak to you to Dolly and your family as well. Glad to share the recipes with others. Who knows, I'll gain a bit of sawaab to help me later on....ameen...
20. suedemokhtar>> Eee sukanya Sue ajak datang rumah...nanti dapat jumpa Su, Kak Yong and that chubby Ca! Happy birthday to you Sue....muahhhsss...
21. nn>> Selamat Hari Raya nn....Menu raya telah mama hidangkan..silalah menjamu mata...hehehe...
22. ~F&Z~>> Sesamalah kita sis...kot ada gurauan terover ke...mahaplah bebanyak...memang tak disengajakan!
23. sandhora>> Salam Aidil Fitri jua buat Sandhora sekeluarga. Terima kasih banyak-banyak kerana sudi bertamu ke mari. Kunjungan Sandhora amat mama hargai. Tujuan berinteraksi di internet ini adalah sekadar ingin berkongsi ilmu, mana tahu, dapat jua sedikit pahala dari usaha yang tak seberapanya ini. Juadah hari raya mama simple sahaja kerana hanya untuk kami sekeluarga. Ala kadar, asalkan tidak membazir. Wah, hebat-hebat juadah Aidil Fitri Sandhora ye. Terharu mama di atas ingatan Sandhora yang sudi menjemput kami bertamu ke rumah....kalaulah dekat, tak payah jemput pun, mama dah datang...hehehe....
24. ida>> Sesama la kita Ida....eh tak adalah amazing mana pun....ala kadar saja....
25. shifa>> Selamat Hari Raya Aidil Fitri buat Shifa sekeluarga jua ye...
26. Jeff>> Thanks bro. Selamat Hari Raya Aidil Fitri, maaf Zahir & Batin jua dari kami sekeluarga.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net