By: Mama FaMi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 2-Oct-2006 00:01 Email | Share | Bookmark
HAPPY BIRTHDAY SYAHMI

 
Today, 2nd October, 2006 is my son's, Muhammad Syahmi, 11 th birthday. Happy Birthday my darling boy. And since it's still very early in the morning, mama hasn't done any cake yet. InsyaAllah I'll bake one later. So meanwhile, I'll just paste the previous years cake photos that I've made for Syahmi....not so nice but can do eh....and Syahmi is never a fussy boy...he's happy with whatever mama is able to produce...due to limited talent and patience!



Happy birthday to Etam in Segamat

All the comments were answered by the mom...that's why so merapu!
Ceritamu, ceritaku...
Quote:
1. nurul =]>> Thank you from Syahmi to nurul =]
2. harleena>> Thank you Harleena. Tersengih je dia tengok ada orang wish dia pepagi ni. Kek tu, mama buat sendiri dan ice sendiri...ala, tipu tipu je tu.....bukan cantik mana pun...hehehe..
3. nurul =]>> Sebabnya, orang dalam rumah ni, prefer air kosong je...kalau nak minum jus, beli yang dalam kotak je..
4. leeds>> Thanks for the wish and glad to share the recipes with everyone....
5. eimah>> Amin ya rabbul alamin....Thanks for the wish ya...
6. mummy jam>> Thanks mummy. Happy birthday to you too ...ala mummy, it's just a number la...relaxlah...hehehe...
7. Cikbawang>> Tak de, sebijik pun lom buat lagi untuk tahun ni.....karang kot...
8. Mama Haris>> Tahun ni lom buatkan lagi....yang 3 biji ni, kek tahun dulu dulu....saja tepek dulu....ulang tayang!
9. nabialishad>> Tq Ummi for the wishes and duaas. Happy birthday in advance to Baby Darwisy..
10. kakyong>> Thanks Kak Yong...Next year's birthday leh dapat birthday cuppies tak kalau dah ada kat Malaysia? Hehehe...
11. sulia>> Thanks Sulia for the wishes on behalf of my son. Happy birthday to your boys as well..
12. Enoka>> Hello aunty Enoka & Lurein. Thanks for the lovely wish...am I as bubby as my mom? Hmmm...I think my mom is worst! Hahaha...don't tell her I said this...hihihi....
13. Aunty Dolly>> Thank you aunty Dolly. How sweet of you....
14. IbuAmin>> Thank you Ibu...mama kata, dia tak pandai sangat buat...dia main tonyoh je...Aunty nak kek, meh datang umah...
15. mommy_d&d>> Thank you mommy_d&d for the wish and duaas. Amin. Mama kata, this year, buat kek cincai sebab bulan puasa, tak de orang nak makan! Psttt...aunty...mama saja je bagi reason macam tuu, sebenarnya mama bukan pandai buat pun...hihihi....
16. Risyia>> Thank you aunty...Aminnn...
17. S@BRiN@>> Thank you aunty....Amin ya rabbul alamin. Ha ah, kek tu mama yang buat...dia main calit calit je dia kata...
18. kuchai>> Thank you for the wish...nak pos cam mana...kek pun tarak laieeee....hihhi...mama penat mop rumah!
19. nic>> Thank you...mama tu buat kek sendiri sebab dia kedekut nak beli kek kat kedai....
20. elia>> Thank you...hmm lom tahu apa nak 'ketuk' mama dengan ayah tahun ni...hehehe....
p/s : Hish, manalah mama ni pandai sampai cam tu sekali Elia oi....gambar tu, photo betul, mama balut je dengan plastik, tepek atas tu. Actually ada lagi satu cara...you can 'photocopy' the gambar onto an edible sheet...pas tu tepek atas kek...tapi mama tak berapa suka macam tu, sebab nanti orang potong dan makan gambar kita...tak syoklah kan....
21. auntie fliffy>> Thank you auntie dearest....amin kat doa aunty tu....
22. Diana>> Thank you Auntie D. Mama lom buat kek lagi...dia penat mop rumah...pas tu dia ngantuk..Dia bangun dari kol 1.30am tak tidur tidur lagi...mesti pengsan cepat malam ni...hiihihi...
23. Mademoiselle Ayu>> Thank you Kak Ayu yang ayu....Amin to your duaas. Mestilah Syahmi suka makan, kalau tidak nanti mama marah!!!! Hahaha......
24. rozzan>> Thank you uncle for the wish and duaas....
25. Aunty Muni>> Thank you aunty....
26. aureanayz>> Thank you aunty....
27. ::: ReActivate :::>> Waalaikumussalam Zul. Alhamdulillah mama sihat, harap Zul gitu juga. Mama ni, kalau ada masa, update setiap hari. Kalau tak de masa dan tak de modal...senyap gak ler. Terima kasih di atas ucapan untuk Syahmi ye. Kek-kek tu yang mama buat untuk tahun-tahun dulunya. Tahun ni tak buat lagi. Pix tu, pix betul, bungkus dalam plastik! Lor jang...1 tong gas tu baru berapa ringgit! Hehe...ni saja bagi tak mau masak eh?! Alah tapi kalau makan sorang tu, beli je la kan...insyaAllah next year kalau dah berdua...kenalah 'top up' tong gas tu yek!
28. suz>> Happy birthday Auntie Suz...
29. maz>> Firstly, welcome to my page. Thank your for dropping in and for the lovely comments. I hope it'll be of some help especially for those who are staying abroad like us. And thanks for the birthday wish for my son. So your are in Dar es Salaam ye...kira berjiran la kita ye. Ikut hubby bekerja di sana ke? How long have you been there? We've been to Dar es Salaam before but just transit on the way to Vic Falls last Easter Holidays.
30. rossya>> Thank you auntie for the wishes and duaas. Tak pe, auntie kan tak sihat hari tu...so auntie kena rest banyak-banyak....Anyway, happy belated birthday to uncle. p/s : Aiyoo itu macam nak bukak bisness...mau makan sendiri je nanti kek tu, tak de saper berkenan...hahaha...
31. hellikonia>> Eee awak, jangan ler mengharap sangat...kita dah lama tak menyelet icing ni...mesti sempudal jadinya!
32. nn>>Thank you auntie....'Auntie' ke 'kakak'?
33. emly>> Thank you aunty.....p/s : Masuk warung tak makan tak pe aa...
34. Tyha>> Thanks for the wishes. Mama punya resipi memang senang, resipi orang malas, main cebur cebur je...janji ada rupa ada rasa ala-ala mee bandung...kira halaal la!
35. adekmanja>> Thank you so much....
36. fiza>> Thank you thank you thank you....
37. Penyulawa>> Sabor Nim...muat ka mulut nak ngap pc...hehehe....Kek tu tipu tipu je la....
38. anna>> Thank you very much aunty. Kek-kek tu, untuk previous years....Tahun ni...satu pun ntah jadi ntah tidak ler! hehehe....
39. Kak Leen>> Thank you auntie Leen.
40. hood>> Amin. Thank you so much....
41. yangmazni>> Amin...thank you aunty...
42. hanieliza>> Terima kasih banyak-banyak aunty for the wish and amin amin ya rabbul alamin....
43. mummy hamim2>> Thank you mummy. Ha ah kan, lagu winter sonata ni syahdu je...mama suka dengar versi Hazami nyanyi..paham gaklah biji butirnya...
44. amy>> Thank you aunty. Tu la, next time aunty naik bullet trainlah, laju sket...
45. salinasu>> Terima kasih banyak-banyak.....Amin.....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net