By: Mama FaMi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 23-Sep-2006 22:00 Email | Share | Bookmark
RANIA'S & SHABBIR'S BIRTHDAY PARTY

The house...
 
 
 
The garden..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jumping castle
Party packs....
The presents...
Rania and granny
Rania, mommy and grannies
Rania blowing the candle with mommy's help!
Daddy, Al-Tameer, Danny, Rania & Mommy
Daddy's turn...
Blow the candle...
Cut the cake...
Feed the baby..
..then the mommy...
Rania and the nanny
Rania's cake
Daddy's cake
Rania & Zahra
The birthday boy
The food!!!!
Alhamdulillah I am much better now. Thanks to all the well wishers. Appreciate it very much. Today was a busy day for all of us. For breakfast, we just had fried spagetti. Hubby sent me and the kids to Naseem's house at around 12 am. We had a lovely lunch as Naseem is such a good cook as well as in baking and cake decorating. We went to her house to help her hold all the cakes in the car for Mercy. And what's more, I don't know where is Mercy's new house.

We went to Mercy's house at around 2.15pm for Rania's first birthday party and Shabbir, the daddy's birthday party as well. So let the photos do all the story telling....








HAPPY BIRTHDAY TO SHABBIR AND RANIA

Ceritamu, ceritaku...
Quote:
1. dilla>> Selamat berpuasa juga buat Dilla. Alhamdulillah Dilla dah sihat. Faris pun dah semakin membesar ye. Kami di Malawi mula berpuasa hari Sabtu.
2. KNizam>> Kek tu, Naseem yang buat. Selamat berpuasa buat KNizam sekeluarga juga.
3. yangmazni>> Mu ni Maz, jalan sokmoh. Jeles aar....selamat berpuasa to you and your family....
4. ~ ctredzuan ~>> Sesamalah kita...
5. rossya>> Thanks on behalf of them. Indeed it was a happy party enjoyed by everyone. Kitorang pun start puasa hari Ahad.
6. mommy_d&d>> Cantik dan luas wei garden dia. Mama buat choc donut, cookies tu Naseem bancuh mama selesaikan yang lain and the cakes, Naseem yang buat. That pink one is not cookies, it's marzipan. Mama tak makan pun sebab diorang kata manis. Mama jadi photographer, cam mana nak ada dalam gambor...hehehe....
7. $weE+ 666>> Salam ramadhan juga dari mama sekeluarga buat Fenriz & Co
8. zakiah zainudin>> Thanks Zakiah and same goes to you...
9. tok selampit>> Dah abis tok...ampunnnn...
10. muni>> Bahaya tu, kalau tengok bunga lupa masak! Hehehe...Gambar photographer, insyaAllah tak akan ada ler...jangan mare!
11. Sabrina>> Alhamdulillah sihat dah cuma masih malas je...
12. Kak Leen>> Naseem yang buatkan kek-kek yang cantik ni...
13. Mei>> Thanks Mei. Tu la kan, kalau kat Malaysia, tak yah penat-penat masak sendiri, gi masjid pun leh dapat bawak balik berkat. Dah duduk kat luar ni, kenalah singsing lengan buat sendiri...kalau tidak, tak merasalah....
14. Steve Troy>> Thanks a bunch Steve
15. kuchai>> Partly not feeling well but mostly, mim alif lam sim. If you want to see more beautiful cakes, visit Naseem's page
16. cuyus>> Thanks Yus...memang meriah sebab tu anak perempuan pertama after two boys. I wonder, macam manalah sok kalau Rania ni kahwin, mesti grand habis!
17. Yani Cologne>> Maaflah Yani, payah nak sampai hajat Yani tu sebab hubby tak izinkan...maaf ye....
18. nana>> Waalaikumus salam Nana...Selamat berpuasa juga buat nana sekeluarga
19. Victor, Jackie, Adrian and Ramon>> Thanks Jackie...sorry you can't be with us to celebrate Rania's birthday bash...maybe next year eh..
20. mummy jam>> You can say that again. Tu belum tengok dalam lagi mummy..hari tu segan plak nak merayau sangat. Tapi dia kata, untuk tour the house, will be another trip. Hahaha...Yup...Naseem baked and iced all the birthday cakes.
21. nic>> Ada nic, cuma kurang rajin upload. Mama still adjusting the time. Tak leh upload my usual time, at night coz I think, I really need to sleep early. Bangun untuk prepare sahur pukul 3 am sebab Subuh pukul 4.15am. Lepas sahur normally tak tidur. Terima kasih sudi try resipi Lepat Pisang Kak Liza tu ye...Ayam padprik yang mana satu nic cuba? Alhamdulillah you liked it.
22. nabialishad>> Sorrylah Nabia...tak dapat lesen penyiaran ye...so kami ni dok belakang tirai je ok! Jangan mare nanti kena jual!
23. nn>> Most welcome Noni...moga dapat membantu sedikit sebanyak ye...
24. hellikonia>> Ha ah, hari tu panas sket. Kek Rania ada 3 bijik. Setiap patung, satu kek.
25. elin>> Sabor Elin...hehehe...
26. kakyong>> Selamat berpuasa to you too..p/s : Thanks for the info.
27. elia>> Alamakk Elia, janganlah nangis...nah...mama bagi lolipop satu eh....hehehe..selamat berpuasa buat Elia juga...
28. Alba solare >> Thanks!
29. naseem>> Yeah, I'm happy we were part of that happy occassion...
30. ::: ReActivate :::>> Collage tu mama buat guna PAINT je. Rumah kat sini, kebanyakkannya bangalow je dengan kawasan yang amat luas. Kawan mama ni, kalau buat majlis, memang meriah. Kadang-kadang sampai naik takut tengok bentangan juadah dia...
31. Haleema>> Thanks Hal....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net