By: Mama FaMi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 19-Jul-2006 19:19 Email | Share | Bookmark
NORTHERN MALAWI TOUR : NYIKA PLATEU (II)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Here comes another holiday entry. This time, I will only paste the photos of the scenery on top of the plateu. We spent four days and three nights at the plateu. It was quite cold up there because of the breeze. During the day time, it was like 17 degrees celcius. In the mornings, it was 8 degrees but not too sure what's it like during the night and wee morning hours. At night we were just enjoying the warmth from the fireplace and in the wee morning hours, we were nicely tugged in our blankets!

Anyway, here are the photos that I'd like to share with you......






Ceritamu, ceritaku...
Quote:
EDORAS>>Binatang tak berapa banyak. Will post the photos of what I managed to see, soon ok. Mahal memanglah mahal. Kalau mama cakap cam tu kat hubby, nanti dia jawab, kalau nak pikir mahal, tak jalanlah jawabnya.
cekya>>Betul tu cekya...
emly>>Alahai...tq la emly...Ha ah, dah 40 dik oi....
nic>>May your wish come true...one day...insyaAllah....
Nim - Mama 4H>>Tak ler terrer mana, belajar lagi ni...Sini sejuk. Kalau kat Plateu tu, laaaaaaagi sejuk.
Linda+Amir>>Memang cantik! Kalau pengantin riang nak datang honeymoon ke mari, silala.....
mummy jam>>Winter time, memang jadi lagu tu...our guide tu kata, kalau rainy season, semua jadi hijau dan banyak bunga-bungaan. But then, nak pi during that season, tak berapa berani nak daki walaupun with 4WD. Takut gelincir...
azli jamil>>Yup I am 40, born in 1966.
Phalinn Ooi>>Laa...terlebih tidur rupanya...hehehe...Lawa eh gambar keta tu..amacam, leh bukak agensi pengiklanan pulak tak mama ni? Hahaha...berangan lebih!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net