Want your
own Fotopage?








 


By: Mama FaMi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 6-Jun-2006 06:06 Email | Share | Bookmark
SUNSET AT LIWONDE NATIONAL PARK

 
 
 
 
 
Sunset at Liwonde National Park
These photos were taken during our night ride through the Liwonde National Park. We stopped at this spot, not only to snap some lovely shots of the sunset but was hoping to see the hippos out of the water. But we were out of luck as not even one hippo came to 'meet' us....hehehe....anyway, we enjoyed the view very much..it's just so breathtakingly beautiful...masyaAllah...





Ceritamu ceritaku...
Quote:
KNizam>>Aman dan damai.....
Enoka>>Yeah...I'm running away from this mamaradzi! Not sure about the ENO tho..haven't tried it before but my late nanny use to make this kuih using ENO. Perhaps you could give it a shot and let us know...Will paste my ever short cut cheating sushi recipe soon.....
maR>>Mama ni kan penuh dengan grandmother stories...hihihi....
rossya>>Subhannallah....
yangmazni>>Prektis prektis nak jadi magician ke...jadi halimunan....hehehe...
Phalinn>>Gambar sunset ni masa gi Mvuu Camp...so hari tu memang la tak masak...tukang masak off!
mommy_d&d >>Tak berapa clear soalan mommy, but if you are asking about the airfare dari Malaysia ke Malawi ni, kalau ekonomi class about RM3,000.00 per person la...kalau tanya mahal tak barang kat sini....semua mahal dah nowadays....
Mademoiselle Ayu>>Saja try test cuba uji kaji ambil gambar sunset...tak pandai mana pun, main tembak je...
kc>>Tak leh celen kc !
tolong comment>> Terima kasih...
Harlina>>Itulah keindahan ciptaan yang Maha Esa...
Mother Marissa>>Thanks!
hanieliza [kak liza]>>Suratan atau kebetulan?
mummy jam>>MasyaAllah....
Yusoff+Yana=Azhad>>Hippo tak mau glamer eh...hmmm boleh diterima alasan tu...hihihi...
~F&Z~>>Tershashul pulak eh....
mommy_d&d>>Fresh cream tu, depends pada jenis cream yang mommy gunakan. Kalau dah bergula, tak payahlah tambah icing sugar lagi. Tapi kalau tawar, masukkan icing sugar ikut kemanisan yang dikehendaki. Then masukkan color dan flavour (essence) yang dikehendaki, baru start whipping. Jangan overwhip takut jadi berketul dan cair macam yang mommy buat tu. Mama ni pun tak berapa pandai sangat bab whipping ni...tapi so far, kalau guna whipping cream MeadowLand dari South Africa tu, okaylah. Kat Malaysia, tak pernah try pun guna fresh cream...so tak sure sangatlah brand apa yang elok....
medusa>>Tak hebatlah Med...blajor sket sket je....selebihnya, ikut nasib main belasah tembak je!
Edoras>>Jommm jom!
Siti siti_khuzaimah78@yahoo.com>> Thanks Siti...indeed it's beautiful...masyaAllah!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net