By: Mama FaMi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 9-May-2006 15:51 Email | Share | Bookmark
THE HELICOPTER RIDE OVER VICTORIA FALLS

 
The elephant
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Well, I actually missed out posting one of the activities during our holiday in Victoria Falls ~ The Helicopter Ride over the falls. So if you don't mind, let me just share with you the beauty of Allah's creation, the view from the helicopter. It was our first time to go on a helicopter...eerie at first but enjoyable then. I was actually busy snapping photos here and there and maybe that helps to overcome my fear of heights. Hubby had the best view as he sat next to the pilot...Nevertheless, the shots that I took from the back seat weren't bad at all huh....good enough for an amateur like me....So..enjoy...

p/s : We met this elephant wondering by the roadside, on our way to the Helicopter site...thrilling huh!


The helicopter

The bridge where they do bungee jumping...not me tho....

Victoria Falls


Congratulations bro Jeff on your promotion! Keep up the excellent work!

Ceritamu ceritaku...
Quote:
kc>>Masa naik heli tu, sebenarnya mama terleka dok nembak sana sini...tu yang terlupa gayat...by the time teringat...dah okay dah...hehehe
siamak jafari siamakjafari@yahoo.com>>Lor mata masuk abuk lagi ke?
aZeeMaH>>Tak sihat eh? Shian dia...dah jumpa doktor ke belum? Sorrylah Azeemah, mama tak de la resipi tu. Cuba ketuk rumah Kak Liza. Tapi Kak Liza pun kurang sihat tu...dia sakit gigi.
Zack>>Victoria Falls tu memang cantik Zack...terpegun tengok. Laaa....kalau dah telur dadar mama tu nampak cam roti canai, maknanya dah sampai masa la Zack kena nebar roti canai plak!
:::: ReActivate :::>>Victoria Falls ni di Zimbabwe Africa. Gajah tu, nak lintas jalan sebenarnya. Thrill kan...jumpa gajah liar kat jalanraya! Mama dah tepek banyak dah pix haiwan-haiwan kat sini masa mama gi Safari Tour kat Vic Falls dan juga gi Nyala Park kat Malawi ni...and this is not the first entry yang bukan berkaitan dengan makanan...before this, ada entry bunga dan juga entry klinik...hehehe...macam-macam ada... tu la, Zul dah lama tak menjengah ke mari...don't worry, mama tahu Zul busy....
mummy jam>>Memang cantik pemandangannya...
hellikoniaMemula tu gayat gek...hehehe..once dah kat atas, dah leka ambil gambar...oraitlah..
<- Jeff®i @ FM0666 ->>>Indeed it was a thrilling experience to be on the heli...Lepas ni ntah merasa naik heli lagi ke dak tah!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net