By: Mama FaMi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 23-Apr-2006 02:32 Email | Share | Bookmark
LOTUS

Pic 1
Pic 2
Pic 3
Pic 4
Pic 5
Pic 6
Pic 7
Pic 8
Pic 9
Pic 10
Pic 11
Pic 12
Pic 13
Pic 14
Pic 15
Pic 16
Pic 17
 
Sorry all, no food today okay...I'll save it for tomorrow's entry. Meanwhile, I just want to share with you, these beautiful lotus that I've snapped at the small pool at the Victoria Falls Hotel. Though I am not good at all in snapping photos, but I just can't resist trying....but to my eyes...they are beautiful...And actually, I have quite a collection of flower photos that I've snapped during my visit to Victoria Falls. Will paste them bit by bit, so that I won't run out of stuff to put in the fotopage....good strategy huh!






Ceritamu ceritaku...
Quote:
Phalinn Ooi>>
~~Yes, air terjun paling tinggi di dunia. Itulah, masa Phalinn kata nak visit Africa, mama nak cadangkan pi Vic Falls. At least there's something to see!
~~Ala Phalinn ni...yang mama tak buat, yang itu dia tanya tau...mama buat inti tuna, cheese, coklat dan plain la....
zack>>Hihi...Zack tak tahan godaan! Biarkan! Biarkan! Ha ah, inti kaya memang sedap!
hanieliza [kak liza]>>Kan ku tetap sabar menanti...chewah...
Linda>>Sukanya mama dengar orang berselera makan nih!Hah tu la, kena baca betul-betul baru leh paham! Hehehe...
<- Jeff®i @ FM0666 ->>>Penyulawa tu nickname orang yang provide the sweet bun recipe la...Tang soalan inti cucur badak tu...fikir sendiri aaa....hehehe....
Steve Troy>>Tastes nice as well
maR>>Bagi bakaq dulu semangat Mar untuk membakaq roti, bun dan seangkatan dengannya...barulah enjin cepat panas!
mummy jam>>Mummy dear, mama dah buat dah roti hotdog yang twist tu...Gambar ada kat thread Basic Bread Dough
aZeeMaH>>Malu ke suka tuuuuu...hihihi...saja menyakat na....
suhaimi>>Ala shiannya...lapaq pi la makan


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net