By: Mama FaMi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 17-Mar-2006 19:19 Email | Share | Bookmark
FLOWERS IN THE GARDEN...

The guest house
 
 
 
 
 
 
 
Took these photos yesterday after coming back from Syahmi's football match...so..how did I do? Okay huh for such an amateur or a beginner is the best word to describe me I guess....



But if you ask me, what's the names of the flowers....huhuhu....I dunno......




Ceritamu ceritaku...
Quote:
~F&Z~ >> Ha ah sis, bukan senang SIKIT, senang BANYAK! Myself, kalau suruh uli tangan, sori aaa...tak larat and malas! In my opinion, it's better to have a kitchen aid rather than bread maker kan? Bread maker boleh menguli je, tapi kitchen aid boleh buat macam-macam. And I've seen your kitchen aid....memang nak sangat macam tu...steel, should be stronger kan?
Jeff®i @ FM0666>>
~~Please please please feel free to try any of the recipes in here. Tak payah mintak permission. Just give me the feedback and I'd be more than happy
~~Kita ni, ambil gambar apa yang teragak dan ternampak je...hehehe...tapi skill memang tarak la....
Phalinn Ooi>>Nak tahu...sometimes my kids kena sorok break box dia orang, takut kawan makan semua...hehehe..It's not the matter of mama Syahmi masak sedap ke tidak, but mama Syahmi took the trouble untuk bangun awal nak prepare something different everyday...Kalau hari-hari boh benda yang sama dalam break box ex a packet of crisps, budak-budak pun boleh muak....
Linda>> Tengkiu tengkiu.....
gerimisalji>>Sorrylah gerimisalji, mama ni main snap je, bunga apa pun, mama tak tahu....
Steve Troy>> Thanks


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net