By: Mama FaMi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 7-May-2008 17:17 Email | Share | Bookmark
TAG DARI MAK LANG...jasamu ku kenang Mak Lang oi.....

 
Misi CookingBookmark.com



1. Mewujudkan laman khas komuniti Food-Blogger dengan meletakkan sebanyak mungkin link blogger yang terlibat dengan makanan.
2. Membantu mengembangkan home-based bussiness yang berkaitan makanan.
3. Mengeratkan ikatan Food-Blogger negara-negara yang memahami dwibahasa - Malaysia, Indonesia, Brunei dan Singapore terutamanya.

Untuk TAG ini, anda perlu:

1. Register di laman Cookingbookmark. Masukkan link anda di direktori mengikut kesesuaian blog anda. Anda boleh masukkan link blog anda lebih dari satu kategori sekiranya mahu link anda lebih popular.
2. Masukkan 2 link kesukaan anda di ketegori lain. Contohnya link url yang berkaitan dengan makanan untuk dikongsi bersama.
3. TAG sekurang-kurangnya 3 orang rakan blogger anda untuk meneruskan misi ini.

Ok untuk meneruskan TAG ini , MamaFaMi dengan berbesar hatinya, paskan TAG ini kepada rakan-rakan giatniaga seperti berikut :

1. Anna Tokey Cuppies
2. Erna Tokey Brownies
3. Kak Misliha Tokey Kek

Sekian, terima kasih!!!



Ceritamu ceritaku....
Quote:
1. Erna>> Nanti baca no.....Hihihi...Nombor 2 tu...udah gaharu cendana pulak! Tak kiralah tokey ke kuli ke bibik ke, duit gi kat hangpa gak! Ahakss....
2. nizama>> Silakanlah ye.....
3. ida isk merpati66@yahoo.com>> Tau tau sendiri sudahlah aaa....
4. anna>> Buat jangan tak buat!
5. ctnik>> Most welcome Ctnik....manalah glamernya, biasa je...
6. Nana>>
7. mamasya mamasya22@yahoo.com>> Thank you my dear, nanti mama claim ok....
8. khaiza,Bradford>> Waalaikumussalam Khaiza. Ilmu yang ada memanglah untuk dikongsi bersama....
9. fazizaid>> Tu la tu, one after another...kenkadang seronok gak...
10. Alexs Azlan azlan_umpai@yahoo.com>> Waalaikumussalam Alexs. Mama ikut je apa yang diarahkan...hehehe...ntah betul tidak, tak tahulah...
11. azura asri>> Moga dapat diperkayakan lagi vocabulary resipi kita kan....
12. munirah>> Waalaikumussalam Munirah. Terima kasih kerana sudi ke mari ye..dan terima kasih kerana sudi mencuba resipi di fotopage mama. Ha ah, baru ma perasan, link resipi kaya balls tak ada kat tepi ni ye...mmm...anyway, here's the link : http://mamafami.fotopages.com/?entry=1368759
13. Mylo>> Most welcome....
14. wilda>> Wilda dah buat ke belum browniesnya? Sementera idea dan modal ada, mama update ler, kalau tak, ma senyaplah seminggu dua..ahakss...
15. fliffy>> Terima kasih banyak-banyak ye Fliffy...jasa mu mama kenang....
16. intan isms72@yahoo.co.uk>> Eh bukan Chef Fofular la...ma rasa website tu adalah untuk mempromosikan blog atau fotopage...
17. mamazieza>> Alah, saja suka-suka boh YouTube tu. Admin dah penat-penat create, kita mestilah menggunakannya....
18. nor>> Mama tak laratlah nak tengok balik citer dia ni. Mama tengok semua CD citer ni kat Malawi dulu, pinjam Kak Alia punya. CD terakhir tu, ma bersengkang mata sampai kol 2 pagi! Lepas tu...tak mau dah la tengok CD series ni....tak larat!
19. amy>> Mama tak adalah resipi kuih denderam seperti yang Amy mintak tu. Ma tak pernah buat. Tapi kesian pulak dengar your kids nak makan lagi....nantilah mama cuba try cari ye..tapi tak janji na..
20. Aliza>> You take care okay...
21. waida>> Most welcome. Alhamdulillah, suka mama mendengarkannya....
22. Alexs Azlan azlan_umpai@yahoo.com>> Oraittt...
23. Liz elizastias@yahoo.com>> Kalaulah boleh rasa betul-betul kan ke best....hehehe...thanks ya Liz...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net