By: Mama FaMi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 22-Jan-2008 11:14 Email | Share | Bookmark
HEALTH TIPS

 



Quite interesting!
Keep Walking.....

Jus to check this out......
The Organs of your body have their sensory touches at the bottom of your foot, if you massage these points you will find relief from aches and pains as you can see the heart is on the left foot.




Typically they are shown as points and arrows to show which organ it connects to.

It is indeed correct since the nerves connected to these organs terminate here.

This is covered in great details in Acupressure studies or textbooks.

God created our body so well that he thought of even this. He made us walk so that we will always be pressing these pressure points and thus keeping these organs activated at all times.


Ceritamu ceritaku....
Quote:
1. mammahouse mammahouse@gmail.com>> Kalau teringin, kenalah buat sekejap sementara take a break dari buat ang pow tu...hehe....Mama suka gi buat urutan reflexsologi tu, bukan geli tapi sakit. Agaknya banyak sangat angin dan toksik dalam badan mama ni...tu sebab jadi sakit bukan geli.
2. NorAlHidayah>> Sama-sama NorAlHidayah. Kadang-kadang kita ni, mama la kan, makan ikut sedap mulut je...tanpa berfikir kesannya. Nak nak pulak kalau makanan tu enak...hehehe...
3. boxhousestudio>> God creates everything in pairs. Kalau ada sakit mesti ada penawarnya insyaAllah....About the sukatan, sorrylah ye sebab mama pun copy and paste je dari email yang hubby forward.
4. << jeff >>>> Ai bro...urut reflexology sekejap je pun sempat tidur ke?
5. ina inaluv72@yahoo.com>> Tak apa jugalah dia nak naik kereta, kalau dia nak naik basikal sendiri, lagi risau kita dbuatnya...sekarang ni bahaya...budak asyik hilang aje...
6. mknace mknace@gmail.com>> Hope it'll be of some benefits to us all.....
7. faizulnsue>>
8. shiq shiq77@yahoo.com>> Most welcome Shiq...
9. Anna>> Very true, sharing is caring...
10. mummy jam>> Please do so mummy dearest...Actually there's more to these, but then tak sempat edit lagi...
11. kak rus kak_rusnah@yahoo.com>> Sama-sama Kak Rus...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net