By: Mama FaMi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 15-Jan-2008 12:12 Email | Share | Bookmark
THANK YOU BRO EDORAS!

 
What a lovely surprise! Look what I got from Bro Edoras!!! Actually I thought, the fun will only starts in the next entry. So I said to myself...oh oh...I won't stand a chance to be the first to win the very first entry since I am going back to Malacca at that time. In Malacca I don't have much time to be on the internet, and recently, no time at all, as we were busy up and down, in and out of the house, settling whatever needed to be settled. But I guess, rezeki is on my side! Thank you so much bro for the pressie! Love it. So you guys, hurry up and start clicking at Bro Edoras Fotopage to join in the fun!!!!



Ceritamu ceritaku....
Quote:
1. ida isk merpati66@yahoo.com>> Itu namanya rejeki!
2. aida>> Salam maalhijrah buat Aida jua...
3. anna>> Ha ah, bro sorang ni, memang banyak berjalan, seronok betul. Ala Anna, cantik ke tak cantik ke, janji sedap dimakan!
4. ummiNurin::mieza>> Waalaikumussalam. Terima kasih kerana sudi cuba resipi-resipi tu ya. Cun dahlah roti sosej tu...boolat boolat je ma tengok!
5. nabialishad>> Siapa cepat, dia dapat aarrr!!!
6. Elis elis_ard@yahoo.com>> Thanks for trying out the recipe. Macam ma selalu mention, harus berhati-hati dengan kuantiti air. Honey tu, biarkan kuantiti asal, tapi adjust tang air. Tapi alhamdulillah lah kalau sedap....
7. mieza>> Thanks Mieza....
8. Acik badariah@bungalawang.com>>
9. cikwan>> Dah rezeki cikwan....terima ajelah with an open arms.....
10. Daalia lea1207@yahoo.com>> Just to have fun sis...but Edoras memang rajin make an effort to make others happy with all his gifts...
11. Eryne Jasmine>> Ha ah, mama dapat dedication, Eryne dapat baby....ahakss..sama-samalah kita bergumbira ria...chewah!
12. kamalina>> Hehe...dah suratan takdir...hiihi....nanti Kamalina trylah visit fp dia...kot ler leh dapat first to comment ke, bolehlah dapat prezen...
13. umi-kal>> I just love to take the challenge la auntie...saja suka challenge diri sendiri, kita boleh!!! Ahaksss....
14. mama ca mierafaziera@yahoo.com>> Jangan jelesssss aaaa.....
15. zilzal>> Nanti cuba nasib zilzal ok....Bro Edoras memang power bila ambil gambar......
16. zakiah z>> Betul tu, he snaps good quality photos. Tak apalah Zakiah, kalau betul-betul nak, kenalah ambil course kot...mama malas...hehehe...
17. << jeff >>>> Berebut tu, just for the fun of it. Esh, bro lagi haru, tunggu keretapi leh tidur dua kali! Kitorang tidur kat airport tu pasal transit 9 jam!
18. ed>> Very true!
19. mamasya mamasya22@yahoo.com>> Mestilah suka, dapat jadi first one to get plak tu! Hehehe....
20. Daalia lea1207@yahoo.com>> Tahu....tak pe!
21. Mommies usedgoods2@yahoo.com>>
22. aidura sofiee>> Of course! Thrilling as well.
23. sitione dimensione2u@yahoo.com>> Welcome Ct. Thanks to you sebab rajin lepak kat fp mama untuk jamu mata dan jamu telinga ya...hehehe...
24. Ezza>> Link apa eh? Kalau lagu, ma cari kat google. Taip je nama lagu, nanti keluar list, so kita pilih je. Mama pun kantoi gak bab cari lagu ni...
25. rinnchan>> Kenalah tunggu kot ada yang nak buat dedication untuk peserta tercorot...hihihi....
26. boxhousestudio boxhousestudio@yahoo.com>> Cubalah nasib kat page Edoras, kot ada rezeki, hang pun boleh dapat gak!
27. Acik badariah@bungalawang.com>> Sorrylah Acik, ma tak berani sebab ma masak tak sedap. Dahlah tu, malas gi pasar...hehehe...
28. @@ MAmy Adam Kimy @@>> Bagus cam ni...tengok gambar boleh kenyang. Boleh cepat kurus cam tu! Mamy tak curi...tapi mama bagi ok...curik nanti tak halal tau!
29. nor noreziz@gmail.com>> Oh adalah geng mama eh. Mama lepas tengok citer ni, tak de dah nak tengok citer lain. Tak kuasa sengkang mata, bengkak mata!
30. mamacunnazorro77>> Adalah sikit-sikit, sambil sambil je....Nazirah nak beli ke?
31. boxhousestudio boxhousestudio@gmail.com>> Welcome Tun, you too take care....
32. Edoras>> Hang buat lawak no bro...kalau mama dapat lagi sekali jadi first to comment pun, kan tak dapat prezen...so bagi chan kat orang lain...ni mama dah tolong pukul canang haa....
33. Edoras>> Chop chop....bukan 3 kali aa....dah 4 kali ok...hehehe...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net