Want your
own Fotopage?








 


By: Mama FaMi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 4-Dec-2007 00:01 Email | Share | Bookmark
CADAR....

SFCA1
QFCB1
QFCB3
QFCB4
QFPB2
QFPB3
QFPB4
QFPB5
QFPB6
QFPB7
QFPB8
QRB1
QRB3
QRB4
QFB1
Assalamualaikum semua. Ini dia cerita cadar tu..Sebenarnya mama nak cubalah bidang ni pulak. Mana tahu ada rezeki kan... Sekiranya sesiapa yang sudi nak mendapatkan cadar-cadar (100% cotton) ini dari mama, sila tinggalkan alamat email atau cara mana untuk dihubungi di ruang komen mama. Ataupun boleh pm mama ye...Harga yang tercatat adalah termasuk harga pos di Malaysia.

Terima kasih dari mama......


QFCA 1 : RM260.00
- Comforter
- Cadar queen fitted
- 2 sarung bantal
- 1 sarung bantal peluk


QFCB1 - QFCB4: RM230.00
- Comforter
- Cadar queen fitted
- 2 sarung bantal
- 1 sarung bantal peluk


SFCA1 : RM260.00
- Comforter
- Cadar single fitted
- 1 sarung bantal
- 1 sarung bantal peluk


QFPB1 - QFPB8 : RM85.00
- Cadar queen fitted dengan piping
- 2 sarung bantal
- 1 sarung bantal peluk


QRA1 - QRA3 : RM175.00 (tanpa comforter)
- Cadar queen dengan ropol
- 2 sarung bantal
- 1 sarung bantal peluk


QRB1 - QRB5 : RM175.00 (tanpa comforter)
- Cadar queen dengan ropol
- 2 sarung bantal beropol
- 2 sarung bantal tanpa ropol
- 1 sarung bantal peluk


QFB1 : RM70.00 (tanpa comforter)
- Cadar queen fitted
- 2 sarung bantal
- 1 sarung bantal peluk

InsyaAllah kalau stok baru sampai, termasuklah cadar plain dan juga cadar King size, akan mama update lagi ye...terima kasih banyak-banyak kepada yang memberi sokongan....appreciate it very much.


Mama menjawab....
Quote:
Terima kasih semua di atas doa dan sokongan yang diberi ya....
Rogayah : Menurut rakan yang dah menggunakan cadar ni selama 7 tahun, bila dibasuh, warnanya insyaAllah tak luntur. Mama punya, belum dibasuh lagi sebab baru pasang. QFCB1 untuk king size tu, insyaAllah akan datang ok...will let you know...
aededa>> Cadar-cadar yang dalam gambar yang dibesarkan, adalah apa yang available dalam simpanan mama. Cadar dalam gambar kecil-kecil di atas, kalau interested, mama akan order. InsyaAllah kalau ada design baru, yang plain dan yang king size, akan mama tepek.
mamacunnazorro77>> QRB2 memang datangnya tanpa comforter tapi cadarnya beropol, 4 bantal kepala, 1 bantal peluk. Kalau nak comforter kena belilah lagi satu set yang siap comforter, tapi set tu, cadarnya fitted sahaja, 2 bantal kepala, 1 bantal peluk dan 1 bantal kecil (siap dengan bantalnya sekali). Sarung bantal dan cadar semuanya bersponge. Harga satu set RM380.00. Kalau teringin yang mana-mana, beritahu mama ye....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4007038.ip-198-27-81.net