By: Mama FaMi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 1-Mar-2007 14:14 Email | Share | Bookmark
MAMAFAMI'S FRIED CHICKEN

 
Hmmm....everytime I post my fried chicken photos, quite a number of my visitors seem to be attracted to it. So for this entry, let me just paste all the Fried Chicken Photos that are still in my collection, and had survive from being deleted! Hahaha...So feast your eyes upon all these Fried Chicken Photos...



Ceritamu, ceritaku...
Quote:
1. Harni Safarina>> Sesame oil tu buat rasa dia tambah sedap dan garing. Nanti Harni cuba ye.
2. ~didi~>> Buatlah Apple Buns, Apple Muffins, Apple Pie...kalau nak resipi yang mama dah cuba, check kat link sebelah kiri page ni ya...
3. zakiah zainudin>> Ayam ni tak pedas pun...
4. Ida>> Ayam tu bukan ayam kampung, ayam proses. Kalau beli ayam kampung kena bersihkan sendiri, tak kuasa teman!
5. mamazieza>> Tambat elok weiiii....
6. CikNaB>> Oh ala CikNab excitednya nampak ayam goreng!
7. mar chempaka_sari1@yahoo.com>> Eh jangan cakap tak yah gi kedai mamak, mana tahu kot resipi ni tak kenan dek selera Mar...kenalah cari mamak tu semula!
8. za>> You want it, kenalah goreng sendiri ye...
9. zack dean>> Something new huh?
10. mama sabrina>> Ohhh eksen eh dia nak balik....nantilahhhhh....
11. sofu>> Lor, ada gak yang nanti ke Sofu?
12. aededa>> Waalaikumussalam Aededa...panggilan ayam goreng sampai Aededa terkomen terus ye...hehehe...Tak pe, kumpul dulu, nanti ada masa, boleh cuba na....Yang translate tu, kalau sempat mama buatlah, kalau dak, kenalah rujuk sendiri ke page mana mama dapat resipi tu ye...
13. nic>> Eksen ler awak, ada KFC bolehlah pergi, kita kat sini mana ada KFC!
14. nabialishad>> Cilok ler ummi oi...aci jek!
15. hasniza@budakbijak>> Trylah ye, harap-harap menepati selera Hasniza.
16. makNajah>> Kat sini pun, minyak bijan sket la punya mahal, tapi nak wat cam no, belilah jugak! Pasal muzik tu, nanti mama dah free, mama pm Tina ye. Now ni busy bagai nak rak, sampai habis function kat St Andrews this Monday baru leh bernafas sket. Harap Tina don't mind ye. Actually Tina boleh cari kat google search.
17. hellikonia>> Rasanya pernah tepek dulu resipi ayam goreng, but back then, tak boh sesame oil. Haq ni, kira modified version...chewah!
18. Sabrina>> Tu la pasal, sempoi main campak campak je...and must agree with you la Sab, memang sedap...hihihi...masuk bakul angkat sendiri dah ni wei!
19. Lance lanceoak@hotmail.com>> Managed to find something to munch pal?
20. jeff>> Bro, leh masuk one of the 'weird' stuff about you ni...jarang orang tak suka ayam...
21. RaqynRafiqin elsyazw@yahoo.com>> Tak pe, baru caklempong, belum rock and roll lagi
22. Mademoiselle Ayu>> Sedapnya KFC!
23. Kuzi>> Crunchy krapp kruppp tau kulitnya tu...hehehe...
24. wmdhafidz@abgbotak>> Ambik lerrr...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net