By: Mama FaMi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 24-Feb-2007 13:18 Email | Share | Bookmark
OHH NOOOO...I'VE BEEN TAGGED!!!!

 


Thanks to Bro Jeff for tagging me...

Since I was required to list down six weird things about myself, here goes. Wonder if these are weird enough....


1. Whenever I hang the clothes outside to dry, I make sure I use the same color pegs on the same line.

2. If I go to the supermarket to shop for groceries, I will arrange them nicely in the trolley and even at the tilt. (I don't find this weird, but my friends do! Hahaha!)

3. I will iron hubby's clothes and kids uniform myself even when I have a helper to do that for me. But my clothes, I leave it for the helper to iron.

4. I will try hard to be the first to wish my family members a happy birthday on their birthdays, even if it means I have to stay up till midnight to make sure I'll be the first. And guess what, there's no prize or awards for being the first! Hahaha!

5. Like to do things last minute but regretting them each and every time....

6. Whenever I have to go out, I'll bring a book or magazine, even though I don't read them!


so... disebabkan saya kena tagged, saya kena lah pula tag 6 org lain dan mereka yang terpilih adalah.....



Kak Liza
Mommy_d&d
Imah
Nabia
Nic
Mamazieza

Rules: People who are tagged should write a blog post of 6 weird things about them as well as state this rule clearly. In the end, you need to choose 6 people to be tagged and list their names. Don't forget to leave a comment that says 'you are tagged' in their comments and tell them to read your blog.


Ceritamu, ceritaku...
Quote:
1. mamazieza>> Ampun ma ampunnn...anggaplah dikau adalah Intan Terpilih ye...wakakakaka....ala sporting aa ma....Mamazieza tak yah boh SEMUA yang weird, 6 je cukup...hik hik hik....
2. Ishzah>> Tu la, balik dari cuti, tengok-tengok kena tag. Bertuah punya Jeff! Mama tak pi piknik, tapi mama stay by the beach kat cottage kawan. Will story pasal cuti mama soon ya...
3. Ishzah>> Hehehe...tak masuk campur ok...tu Ishzah dengan mamazieza...
4. Edoras>> Hehehe...no hal la Edoras, mama saja je suka sibuk-sibuk....
5. jeff>> Yup, that's me! My mom selalu cakap....tak de kerja cari kerja. Well, I just love the sight of the pegs looking uniform on each line...cantik gituuuu....
6. shy>> Hye Shy....habis dah holiday eh? Thanks for the wishes ya....oki doki...continue layanzzzzzz.......terus zzzzzzzzzzz na....
7. muni>> Ha ah sis, selalu dok rebut-rebut dengan my sister. Kadang-kadang siap argue! Hehehe......Cuti this time memang best...nanti kita cerita kemudian yek...
8. mama sabrina>> Jangaaaannn....nanti mama nangis baru tau!!!! Mama Sabrina balik cuti ke?
9. shy>> Mak mama selalu pening dengan mama and my sister...sebab dok suka argue yang we are the first to wish..mak use to say...sat gi pi la ambil cup cup kat dapur tu! But it's a great feeling to be the first to wish and see how happy your family and friends are, kan Shy?
10. Rossya>> Eee tak maulah jadi weirdo sangat...sket sket udahlah....
11. Sabrina>> Ha ah, kena gaks 'virus tag' ni! Tak cukup antibodi kot...hihihi.....
12. za>> Join the club!
13. mommy_d&d>> Mai dah 'mangsa' ku! Hihihii....
14. lindaZA linda.zainal@gmail.com>> Tu la tu...tag yang ni fening sket, tapi kalau smart tag tu bestlah....main meluru je through the tol kan?
15. ~ Wanie Sakura ~>> Kalau susun elok-elok dalam trolley, nanti boleh masuk lebih banyak barang. And then, kalau susun elok-elok kat tilt, senang cashier tu nak punch harga dan mudah untuk kita check semula. Ikat elok-elok tu, so that tak ler barang bertabur dalam kereta nanti, betul tak?
16. rinnchan>> Like I said, I don't find it weird tapi kawan-kawan mama suka cakap mama ni crazy!
17. ruffeza ruffeza@yahoo.com>>
18. hellikonia>> Yang pegang M16 tu, ada makna tersirat...wakakakaka....acah je!
19. cakcibur>> Wah bestnya...at least my fp tak kesunyian hari ni sebab Cak ada meneman . Mama dapat lagu ni kat website. Instrumental piano dari Richard Clayderman bertajuk Ballade pour Adeline. Mama suka instrumental piano dan gitar. Layannnn......
20. mamahouse>> Hehehe...tak per ler mamahouse, kita semua sporting kan....sajalah suka-suka...
21. Mummy Umar & Zaky>> Baiknya mummy Umar tak 'dengki' kat orang lain ye...
22. ::: ReActivate :::>> Lor, ada gak gang mama rupanya eh...tang hanger tu, mama pun buat sama gak...muncung cangkuk dan jenis pakaian menghadap arah sama...aduhai..macam ni, kena sound dulu kat bakal wife Zul...sanggup tak pikul tanggungjawab benda pelik ni...hehehehe....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net