By: Mama FaMi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 2-Feb-2007 17:00 Email | Share | Bookmark
My sifoo and me....

The day that I've been waiting for has finally come.....My sifoo and me, side by side.....Thank you Kak Liza...thank you for everything.....



Ceritamu, ceritaku...
Quote:
1. hiburhati>> Ha ah, Kak Liza memang pernah fon ke salah satu rancangan TV. Mama pun tak ingat yang mana. Dia phone dari Kerteh, so tak keluar kat TV...Ceriakan suara Kak Liza tu...
2. mommy hafiy@nor>> Sabarlah Nor...nanti Hafiy dah besar sikit, bolehlah Nor masuk gear memasak sebab masa tu nanti Hafiy mesti demand nak makan macam-macam. Jangan sok, surrender udahlah....
3. hanieliza>> Most welcome kak...kerana akaklah kita sampai di fp. So you deserve it. Tu la, kenkadang degil kita ni pun memberi kesan yang baik tau! Hehehe! Tapikan kak, kita dua orang ni dah penat bersanding, tak de pun yang datang menepung tawar!
4. mamazieza>> Thank you mamazieza....tapi kita tak mo bungalah....kita nak cupcakes mamazieza yang cun melecun dan juga biskut yang cute miut tu.....
5. kuzi>> Thank you my dear....nak mama bagi bunga
6. shy>> Hello Shy...terima kasihlah kerana sudi suka bertandang ke rumah mama. Appreciate it very much. Thanks for the wish.
7. zakiah>> Adeiii....lagi banyak demand eh....nak kaler pink, tak mo telur nak cekelat...tapi tepung tawarnya dak lagi...naik sengal dan nunggu nih! Hehehe....Nah...amek bunga telur warna putih dengan kuning tanpa coklat. Coklat beli sendiri aaaa Mama bagi dua lagi lak tu!
8. Aza>> Thanks for your wish Aza...I hope my page and Kak Liza's will continue to be of some help to all of you out there. I am not a good cook but Kak Liza is...I am just good at 'cilok'ing! Hehehe....
9. maklang>> Thanks Maklang, for dropping by. It will take time nak get use to updating and do lots with your fotopage. Don't worry, you'll get there....
10. tina>> Oh...Tina suka baca celoteh mak nenek mama yang ntah hapa-hapa tu eh? At least, ku tahu, ada gak ler insan yang rajin nak layan celoteh ku itewwwww....
11. kakmOn>> Join Kak Mon joget lambak ~>>> Ewah....ewah...ewah...Chop chop kak Mon...dahlah tu...semput dah...esok kita sambung joget lagi eh! Wakakakka...
12. Harni Safarina>> Thanks Harni....
13. fizan yusop>> :D:D:D Mulalah sengih cam kerang busuk nih! Hehehe..thanks Fizan...Mudah-mudahan sedikit sebanyak, dapat menolong yang lain mencari ilham untuk memasak walaupun mama sendiri selalu ketandusan ilham sebenarnya!
14. Phalinn>> Haa tu la....macam-macam sifu adaaaa....tapi mama lom masuk kategori sifu lagi lah...belajar lagi nih....Thanks for the wish ya Phalinn...and all the best to you in your final year...make us proud ok....
15. hasniza>> Eh, mama pun nak join samalah yeay yeay!!!!!
16. umizhafran arisyahamdan@yahoo.co.uk>> Aduhai gembiranya hati, bila umizhafran kata dah boleh buat semua sendiri dengan bantuan fp kami ni....mudah-mudahan mama dan Kak Liza dapat pahala la hendaknya.....terima kasih banyak-banyak ye....
17. hunny pinky_retro@yahoo.com>> Ada aura eh? Hehehe...baguslah kalau semuanya dah rajin ke dapur...meramaikan lagi isteri-isteri mithali dan bakal isteri mithali....Thanks for the wish dear....
18. ida_natrah ida_natrah@yahoo.com>> Terima kasih banyak Ida...
19. jeff>> Seafood!! You are so funny!
20. ~ Che Sakura ~>> Terima kasih Che Sakura...
21. chendana ayu_cendana@yahoo.com>> InsyaAllah bila ada rezeki nanti, adalah tu....
22. RaqynRafiqin elsyazw@yahoo.com>> Thanks from both of us....
23. rinnchan>> You'll get there my dear...insyaAllah....
24. mademoiselle ayu>> Thanks Ayu dear....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net